Pagina's

woensdag 29 februari 2012

Disney

Ik ben echt dol op Disney, ik kon (en stiekem kan) er geen genoeg van krijgen! Als ik de Disney foto’s, afbeeldingen, GIF’s etc. op Tumblr voorbij zie komen denk ik vaak altijd even terug aan mijn kinder tijd en aan de tijden dat ik naar Disneyland Parijs ging. Daarom wil ik jullie nu mee nemen en weg laten dromen bij deze Disney afbeeldingen!












dinsdag 28 februari 2012

Review: Primark lip balm

Onlangs liet ik in een shoplog zien dat ik twee lip balms, die als een verpakt waren, gekocht had voor een euro bij de Primark. Ik wist niet echt wat ik hier nou van moest verwachten maar voor deze kleine prijs vond ik het zeker de moeite waard om ze in mijn mandje te gooien!



De lip balm heeft een mooie, frisse uitstraling dat wel naar mijn mening een beetje goedkoop oogt zoals het kinder make-up van vroeger. Al met al ziet het er wel erg vrolijk en aantrekkelijk uit.
Nu wordt het natuurlijk tijd om de balm zelf te bekijken en te bekritiseren door middel van visueel contact en het uitproberen van het product zelf!

De balm ziet er erg vierkant en goedkoop uit, maar oke dit was eerlijk gezegd wel een soort van te verwachten voor omgerekend een prijs van vijftig eurocent per stuk. Je ruikt ook ligt een apart geurtje dat ik niet helemaal kan beschrijven, maar ik denk dat de beste beschrijving hiervoor toch wel luid dat het een licht, niet overheersende, chemische geur is. Je ruikt het misschien hoogstens dertig tot zestig seconden, niet erg lang dus.



Maar hoe werkt de balm nu? Ik moet zeggen dat de balm tegen mijn verwachtingen in erg goed zijn werk doet! Mijn lippen voelden gelijk zacht en gezond aan en ook totaal niet plakkerig. De balm smeert ook erg fijn en na ongeveer twee keer ‘smeren’ heb je ook genoeg op je lippen. Ik moet ook zeggen dat ik normaal bij andere lip balms snel het idee heb dat mijn lippen meer willen en ze alleen maar droger worden. Bij deze is dat echt totaal niet! Voor deze prijs is het dus zeker het kopen waard!



Plus punten:
- De prijs.
- Het fijne smeren.
- Geen ‘verslavend’ gevoel na het smeren.
- Het zachte en gezonde gevoel aan de lippen.

Min punten:
- Het lichte chemische geurtje, wat niet heel storend is maar er wel is.
- Het uiterlijk van de balm zelf. 

maandag 27 februari 2012

Maandag #6

Afgelopen maandag heb ik mijn wekelijkse persoonlijke post niet kunnen schrijven mede doordat ik niet thuis was omdat ik aan het carnavallen was! Daarom beschrijf ik nu mijn afgelopen twee weken.

Natuurlijk heb ik weer de nodige week gehad met mijn dagelijkse niet zo boeiende dingen zoals stage, werk, lessen en noem het maar op. Ik moet zeggen dat deze week niet zo spannend was en ik ook niet erg veel nieuws of aparts heb gedaan. Het leuke aan deze week was wel dat ik weer veel nieuwe dingen heb bij geleerd op mijn stage! Maar ik leefde natuurlijk wel naar de zaterdag toe omdat ik toen zou beginnen met carnavallen!

Als ras echte Brabander kan ik natuurlijk geen genoeg krijgen van carnaval en was daarom ook van iedere dag van middags vroeg tot laat in de nacht (lees: drie, vier en vijf uur) bezig met hossen, springen, zingen, dansen en noem het maar op. Dit was zeker mijn aller leukste carnaval ever, omdat ik zo veel plezier heb gehad. Het was hartstikke gezellig met mijn vriendinnen en hier en daar het aantal gesjans met de jongens wat er natuurlijk ook wel een beetje bij hoort, en wat veel losser gaat als je aardig wat op heb ;).

Helaas komt er ook altijd weer een eind aan, en ik was toen behoorlijk gesloopt. Ik heb geslapen, dat is niet mis! Ik wist namelijk niet dat ik zo lang kon slapen haha! Ik heb daarna ook gewoon weer met mijn brakke, vermoeide kop moeten werken wat een aardig tegenvallertje was. Maar dat hoort erbij!

Maar toen brak het weekend weer aan en werd het tijd om te shoppen! Zoals jullie al hebben gezien heb ik vrijdag al een aantal dingen gekocht. Het was overigens ook een leuke en gezellige dag shoppen alleen was het jammer dat ik mij eigen steeds beroerde en zieker ging voelen. Inmiddels voel ik mij eigen zo al het hele weekend maar dat hield mij niet tegen om zaterdag ook nog even de stad in te duiken met mijn moeder!

Ik wou namelijk nieuwe uggs hebben omdat ik toe was aan vernieuwing. Ik moet zeggen dat ik wel een behoorlijk aantal paar uggs heb maar ik wou net weer even andere dan normaal. Mijn keus was gevallen op zwarte met studs aan de zijkant (foto staat onder dit artikel), ik was gelijk verliefd op ze! Na ze gepast te hebben wist ik honderd procent zeker dat ik ze wou en liep er dan ook mee na de kassa. En opeens had ik daar een enorme meevaller! Deze uggs waren afgeprijsd van ongeveer €340,- naar ongeveer €170,-! Een koopje!

Zondag was verder een hele rustige dag, ik heb namelijk flink gerust en een beetje uitgeziekt zodat ik vandaag weer volle moed kon beginnen met mijn derde stageweek!

Hoe was jullie week?


(Bron: Google)


zondag 26 februari 2012

Een ander leven

Vragen jullie je ook wel eens af hoe het leven zou zijn als je een ander leven zou lijden dan hoe je nu leeft? Hoe het zal zijn als je een prinses bent, een straatkind, multimiljonair of misschien wel als advocaat. Dit is het gene wat ik mij eigen wel eens afvraag, hoe zal ik zijn van binnen qua gedrag en doen en laten als ik een heel ander leven zou lijden?

Je kan het proberen te ontdekken als je voor een dag, misschien wel een week, even in iemand anders zijn huid kruipt. Maar ik denk niet dat het gaat lukken. Om dit met een voorbeeld te beargumenteren gebruik ik even het programma ‘Puberruil’.

Je wisselt van gezin, gaat naar een andere stad, je krijgt opeens nieuwe ‘vrienden’ en ‘familie’. Een totaal onbekende omgeving en mensen waar jij dus in terecht komt. Puberruil is natuurlijk meer een programma om te laten zien en merken hoe het er in een ander gezin aan toe gaat, maar je blijft toch altijd het gene houden wat je thuis heb geleerd.

Als je plots klap het leven van een ander leid verander je niet zomaar ook in die gene. Je gedachten, doen en laten blijven het zelfde. Die leer je namelijk niet zomaar af omdat je al zoveel jaren jezelf bent en je eigen leventje lijdt.

Je kan wel het leven van een ander gaan leven, maar van binnen blijf je altijd je zelf. Je kan een visueel beeld krijgen van iemand zijn of haar leven, maar hun doen en denken zal je niet kunnen ervaren.


(Bron: Tumblr)

zaterdag 25 februari 2012

Shoplog 24-02-'12

Gister ben ik samen met een vriendin gaan winkelen in Rotterdam. Ik had nodig nieuwe kleding nodig maar helaas ben ik daar niet zo erg in geslaagd. Maar niet getreurd al met al heb ik toch nog een aantal leuke dingen weten te scoren!


Deze lipbalm kwam ik bij de Primark aan de kassa tegen voor €1,- per twee verpakt.
Hier komt nog een revieuw over! 


Ik zag deze ketting hangen en ik kon hem niet laten hangen voor €3,- bij de Primark.


Een fijne grote portemonnee voor €5,- bij de Primark.


Deze leuke sappige blouse was maar €13,- euro bij de Primark!


Deze oogschaduw kocht ik voor €2,- bij de Hema, hier komt ook nog een revieuw over!

Ik zag deze super leuke pyjama bij de Primark voor €9,- liggen en ik moest hem gewoon hebben!


En pantoffels zijn natuurlijk altijd fijn om in huis te hebben! Ik had ze voor €4,- bij de Primark.


Zoals jullie zien ben ik aardig goed geslaagd bij de Primark gisteren en heb ik (vind ik dan) leuke aankopen! Het was alleen jammer dat de treinreis voor mijn gevoel echt ontzettend lang duurde maar al met al heb ik een leuke dag gehad. Verder had ik trouwens ook nog een spijkerbroek bij de River Island gekocht voor €35,- maar dat vond ik niet echt de moeite om op een foto te zetten omdat het gewoon een hele simpele blauwe is.

Heb jij nog iets gekocht?




vrijdag 24 februari 2012

Macarons

Afgelopen week verveelde ik mij op een dag en besloot ik om de chocolade macarons bakmix van de Xenos uit te testen. Ik liep namelijk door de winkel en kon het niet laten om deze bakmix achter te laten voor, ik geloof, drie euro. Ik had namelijk veel lovende reacties gehoord over macarons  (over de Xenos heb ik overigens nergens iets gelezen).

Op de achterkant van de verpakking staat een beschrijving met welke benodigdheden je nodig hebt voor het beslag en voor de crème en welke materialen je moet gebruiken. Ook staan er drie kleine afbeeldingen op wat het toch allemaal net even ietsje beter maakt om het te begrijpen.

Ik moet zeggen dat het maken van het beslag en de crème erg vlot en goed ging, beter zelfs dan dat het normaal bij mij gaat als ik iets bak. Al is het maken van rondjes wel een hele klus omdat het beslag erg dun is en het dan ook heel makkelijk uitloopt. Mijn rondjes waren dus ook maar ovalen met hier en daar een tentakel. Het bakken ervan was niet zo moeilijk en zo gezegd, zo gedaan. En dat was dus makkelijker gezegd dan gedaan…

Ik wist niet hoe ik het beslag moest verwachten als het klaar is met bakken, zacht, hard, luchtig, ergens tussen in? Nergens op de verpakking staat dit dus beschreven maar ik heb de tijd aangehouden die de verpakking vertelde maar ik betwijfel eerlijk gezegd of het wel goed is… De ‘koekjes’ (zo noem ik mijn getentakelde ovalen maar even), waren echt smerig, gewoon ontzettend vies. Ze waren plakkerig en bleven maar aan mijn gehemelte plakken. Maar toen had ik de crème er nog niet tussen in gedaan en wat ik dus vervolgens maar wel deed. Ik proefde de koek nog steeds zo als zonder crème en het was gewoon echt gruwelijk.


Mijn eindconclusie van deze selfmade macarons door middel van de Xenos bakmix? Hoogstens een kleine vijf. De crème was namelijk wel echt heerlijk maar de koek heeft alles verpest. Mijn ouders vonden ze overigens wel lekker, dus ik denk toch dat het een kwestie van smaak is. 

donderdag 23 februari 2012

Idee!

Het is geen geheim dat ik minder (eigenlijk véél minder) tijd besteed aan het bloggen. Natuurlijk weten jullie ook al dat, dat door mijn stage, werk enzovoort komt.  Ik heb dus zitten denken hoe ik dit nu kan verbeteren om toch meer artikelen te kunnen plaatsen.

Ten eerste, mijn blog is niet echt zoals andere. Ik schrijf vaak over dingen waar ik wel eens aan denk of waar ik mijn mening over wil laten weten. Vaak zijn dit dan ook lifestyle dingen. Hier heb ik natuurlijk wel inspiratie, ideeën etc. voor nodig en die kan ik niet zomaar uit mijn duim zuigen.

Maar oke, nu naar het punt hoe ik kan proberen meer artikelen te plaatsen.

Ik denk dat als ik breder blog met meerdere categorieën ik ook vaker inspiratie en ideeën heb. Dit betekend dan natuurlijk niet dat mijn blog opeens een beauty blog zal zijn maar wel dat ik eens over beauty, fashion, food en muziek zal bloggen maar met als hoofdcategorie toch waar mijn blog voor gestart is.

Ik denk dat dit een goed idee is en dit ga ik dan ook een tijdje proberen. Als ik het gevoel krijg dat het niets uithaalt of dat ik het zelf gewoon niet leuk vind om over deze dingen te bloggen dan stop ik er mee en dan ga ik gewoon alleen weer verder met waar ik over begonnen ben.

Hoe denken jullie erover? 


(Bron: Tumblr)

woensdag 22 februari 2012

Drukte en carnaval!

Het is een de afgelopen dagen een drukke tijd voor mij geweest, vandaar dus ook dat het leek alsof ik dood was. Het is inmiddels al zo’n acht dagen geleden dat ik een artikel heb geplaatst, sorry. Ik had het dan ook erg druk met mijn stage, werk, sport en vooral… carnaval! Ik ben vrijwel alle dagen wezen stappen en ben geen een keer thuis geweest. Ik ben dan ook behoorlijk brak nu en mijn lichaam is over de zeik door het weinig slaap, het vette eten en vooral het drinken van alcohol gedurende heel carnaval.

Al met al is mijn carnaval ontiegelijk leuk geweest waar ik veel dingen heb meegemaakt! Echt, de gekste dingen doe je, maak je mee en zie je gebeuren. Waarschijnlijk komt er vanaf morgen gewoon weer artikelen online. Want ik kruip nu weer lekker mijn bed in om bij te komen.

Hebben jullie nog carnaval gevierd? Zo ja, hoe was het? 

(Bron: Tumblr)

dinsdag 14 februari 2012

Valentijnsdag

Vandaag is het de dag van het tonen van je liefde voor iemand. De dag waar cupido iedereen laat werken om zijn of haar gevoelens voor hun partner op een andere manier te laten tonen dan normaal. Een spoor van rozenblaadjes die lijden naar de eettafel die rijk versierd is met kaarsen, bloemen, het mooiste bestek en het lekkerste eten. Dit is ongeveer het ideaal beeld van een perfecte Valentijnsdag, maar wat nou als je geen partner heb om dit te delen?

Mijn mening luid dan als volgt, je heb geen partner nodig om Valentijnsdag te vieren. Waarom ik dit vind? Omdat je ook een liefde voelt voor je ouders, je familie, vrienden, kennissen en huisdieren. Voor ieder natuurlijk een ander soort liefde, maar het is er wel, je voelt het namelijk in je hart. Je geeft om ze, houd van ze en gaat voor ze door het vuur.

Dus waarom maak je niet iets lekkers in elkaar voor een diner met je ouders, broers of zussen en je opa’s en oma’s of organiseer je een etentje voor jou en je vriendinnen? Zodat je net even je liefde voor al deze mensen benadrukt en vandaag het net even wat extra laat merken dan normaal.

Valentijn hoef je niet perse met je liefdespartner te vieren, maar dat kan je dus ook doen met de mensen rondom je heen waar je ook een bepaald soort liefde voor voelt.


maandag 13 februari 2012

Maandag #5

Vandaag is het maandag en dat betekend dat er weer een persoonlijk stukje over hoe mijn week is verlopen online komt. Over mijn standaard bezigheden zoals, lessen, theorielessen, sporten, werken etc. hoef ik natuurlijk niets meer te vertellen tenzij er iets bijzonders, leuk of kuts is gebeurd.

Precies een week geleden ben ik begonnen aan mijn eerst stageweek. Ik moet zeggen dat ik er niet al te veel van verwacht had. Ik dacht eerlijk gezegd dat het geen fuck aan zou zijn, er allemaal kut mensen werkte en al dat soort negatieve gedachten. Maar niets is minder waar, het is juist een kei leuke stage! Ik mag ontzettend veel mee doen, inprincipe draai ik gewoon met de werknemers mee en doe hetzelfde als hun. De mensen zijn verder ook heel erg aardig en praten gewoon gezellig met mij. De tijd vliegt echt en zonder dat ik er erg in had is het nu alweer de tweede week van mijn zeven weken stage!

De week is verder ook echt heel erg fijn en goed gelopen! Op het werk was het dit keer hartstikke gezellig en ik heb ook echt hartstikke gelachen met mijn collega’s. Dat maakt het natuurlijk altijd een heel stuk plezieriger om te gaan werken! Overigens ging mijn rijles ook weer kei goed, ik liep mooi op schema en ben weer een stuk vooruit gegaan. Dat is natuurlijk altijd leuk om te horen!

Verder heb ik in het weekend natuurlijk ook wat dingen gedaan. Ik ben wezen lunchen met mijn ouders, wat altijd leuk en gezellig is! En ook vooral lekker haha. Ook nog ben ik wezen shoppen met mijn moeder en bovenwonder ging mijn vader ook mee. Het was wel een verassing aangezien papa er echt totaal niet van houd. Maar ach, ik klaag niet want als papa mee gaat betaald hij altijd alles voor mij wat ik koop haha. Zondag heb ik heerlijk rustig aan gedaan om van de rust te genieten!

Hoe was jullie week?


zondag 12 februari 2012

Zondag

Vandaag is het zondag, eindelijk een dag waar ik helemaal niets te doen heb en heerlijk de tijd kan besteden aan mijn blog én aan de blogs van anderen. Het wordt dus tijd dat ik weer iets voor mijn blog schrijf om jullie te kunnen plezieren.

Meestal vraag ik mij eigen op een zaterdag af wat ik nou op de zondag moet gaan doen. Huiswerk? Nee, dat is al af. TV kijken? Nee, dat is leuk maar een á twee uurtjes maar meer niet. Shoppen dan? Nou, dat af en toe als er een leuke stad open is en mijn moeder zin heeft om mee te gaan. Maar dat is natuurlijk niet altijd. Maar wat kan ik dan op een zondag doen?

Meestal gaat mijn tijd op zondag uit naar mijn laptop. Zo kan ik mijn blog updaten of dingen voor opzoeken, de artikelen bij lezen van die blogs die ik volg, mijn tumblr updaten en even al de foto’s die nieuw op de facebook profielen van mijn vrienden zijn gekomen bekijken. Voor ik het weet is het meestal alweer etenstijd als ik een blik op de klok werp.

Ik vraag mij eigenlijk ook wel eens af wat mijn followers nou op een zondag doen. Dus bij deze stel ik de vraag: Wat doe jij op een zondag?


(Bron: Tumblr)

woensdag 8 februari 2012

Drukte,

Iedereen kent natuurlijk het gevoel dat je iets wilt schrijven voor je blog of misschien ook wel voor een artikel in de schoolkrant of iets dergelijks, maar dat je niets kan verzinnen. Kort gezegd, je hebt geen inspiratie meer. Op sommige momenten kamp je er mee, terwijl je op andere momenten duizenden ideeën heb.

Ik moet zeggen dat ik op dit moment even tot het eerste gedeelte hoor. In drukke periodes waar ik onder druk sta, veel te doen heb en hier en daar wat stress heb, heb ik vaak minder inspiratie of ideeën voor mijn blog. Ik denk dat dit komt doordat je dan constant bezig bent met andere dingen en eigenlijk vrij weinig tijd heb voor iets anders, soms zelfs helemaal geen tijd. Iedereen weet natuurlijk dat dit hartstikke vervelend is omdat je, je followers wilt belonen met een post.

Op dit moment bevind ik mij eigen dan ook in een drukke periode dat zeker nog zes weken aanhoud. Natuurlijk ga ik voor jullie proberen zoveel mogelijk te schrijven, maar dat lukt niet altijd. Soms komt er gewoon even niets in mijn hoofd en dan vind ik het beter om gewoon niets te posten dan dat ik onzin dingen ga posten. Dagen dat ik te moe en/of te druk ben voor op de laptop te gaan zitten er bij mij ook bij. Hierdoor kan ik dan dus ook niets doen, en daar ga ik ook geen stap naar toe zetten  omdat ik ook even tot mezelf wil komen.

Hopelijk hebben jullie er begrip voor dat ik minder post dan normaal. 


maandag 6 februari 2012

Maandag #4

Het begin van de week is tamelijk rustig verlopen, eerlijk gezegd ben ik toen niet eens van mijn stoel gekomen. Op dat na heb ik natuurlijk ook weer de hoognodige standaard dingen gedaan zoals (die jullie intussen vast wel weten) werk, lessen en de theorielessen voor mijn rijbewijs bezoeken. Op deze dingen na heb ik natuurlijk ook wat anders beleefd!

Vrijdag begon de rust! Mijn moeder en ik waren het hele weekend met zijn tweeën thuis en echt, wat een rust! Zaterdag zijn we gaan winkelen maar ik moet zeggen, ik vind er geen zak aan om op dit moment te winkelen met alle sale. Ik haat de sale omdat er dan niets leuks te vinden valt maar oke, ik heb dan ook niets gekocht. We zijn erna nog heerlijk wezen uit eten, wat ook ontzettend lekker smaakte!

Zondag is normaal een dag waar je, je eigen dood verveeld en je eigen afvraagt wat je nu moet gaan doen. Dat heb ik normaal op een zondag ook maar deze zondag toevallig niet! Mama en ik hebben namelijk samen een bezoekje aan de winter efteling gebracht. Het was echt heerlijk rustig zondag en we waren dus eigenlijk na vijf uurtjes tippelen alweer richting huis gegaan. Het was alsnog een erg leuke en gezellige dag, net zoals het hele weekend! 

Hoe was jullie week?


(Bron: Tumblr)

zaterdag 4 februari 2012

Update

Sorry lieve lezers, maar vandaag en morgen komen er helaas geen posts online. Mijn weekend is opeens erg vol waardoor ik vrij weinig tijd heb om op mijn laptop te komen. Maar natuurlijk kunnen jullie maandag gewoon weer een post verwachten! Fijn weekend allemaal!


(Bron: Tumblr)

donderdag 2 februari 2012

Een blik op mijn voornemens

Sinds gisteren is de maand januari alweer voorbij en is februari weer gestart. De maand van het carnavallen, de voorjaarsvakantie en valentijn. Alleen wil ik nu, begin februari, gebruik maken van het terug kijken op mijn  voornemens die ik op een januari op mijn blog heb gepost (voornemens).

Mijn eerste voornemen was mijn blog verbeteren, persoonlijker maken. Ik vind dit ik afgelopen maand hier aardig in ben gegroeid. Ik heb meer beeldmateriaal gebruikt en ik ben ook vooral tegenover eerst een stuk persoonlijker geworden. De winactie is er nog niet gekomen maar zodra ik leuke spulletjes kan vinden komt hij er dit jaar nog wel!

Het beter mijn best doen op school is op dit moment op de goede weg! Mijn onvoldoendes zijn een stuk minder geworden en dat betekend dat ik vanaf maandag op stage mag voor acht weken! Ik ben ontzettend benieuwd hoe deze stage zal verlopen en of ik veel ervaring op zal doen! En dan nu mijn derde voornemen, een issue voor mensen met een gat in hun hand, het sparen van geld. Ik moet zeggen het gaat mij er vrij goed vanaf want ik heb al een aardig bedrag gespaard! Ik hoop dat ik zo nog lang door kan gaan!

En dan nu voornemens over het afvallen en het laten merken aan de mensen om wie ik geef dat ik van ze hou. Dit is allemaal iets minder gegaan aangezien ik niet meer afval (ik denk dat mijn lichaam iets heeft van, stop!) en ik dus nog steeds op mijn zelfde gewicht ben wat op zich niet zo’n probleem is maar het is toch al over een aantal maandjes zomer…  En dan nu het laatste… Op zich heb ik alles wel wat meer laten merken maar niet genoeg naar mijn mening. Ik kan hier veel beter mijn best voor doen maar februari bevat natuurlijk Valentijn en laat dat nu ook een perfecte dag voor zijn!

Natuurlijk duurt het jaar nog elf maanden voordat het voorbij is en dan heb ik natuurlijk ook genoeg tijd om mijn voornemens uit te laten komen. Zoals het behalen van mijn rijbewijs, dat is gewoon niet in een maand gedaan. Maar aan het eind van het jaar ga ik weer terug  naar de voornemens om te zien of ik alles ook echt heb waar gemaakt. 

(Bron: Tumblr)